perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ikola, Kaisa: Betty oppii elämää

Kaisa Ikola: Betty oppii elämää

Saga Egmont, 2020
Betty-sarjan 3. osa.
Luin ~ 6.3.2015

Tunnustan jääneeni pahasti (tai oikein hyvästi) koukkuun näihin Betty-tarinoihin. Onneksi kaksi seuraavaa osaa on olemassa, eikä tarvitse odottaa, kuten aikoinaan Bettyn ilmestyessä jakso kerrallaan :).
edit. 07/2020



Kuvaus:

Kuusikullan talo täyttyy kerta toisensa jälkeen iloisista juhlista, vaikka suurin osa Stewartin sisaruksista onkin nyt varttunut aikuisuuteen ja avioelämään. Betty ja Duncan aloittavat viimein yhteisen kotinsa suunnittelun. Bettystä on tullut nouseva kirjailijanalku ja Duncan tekee pitkää päivää kauppias-isänsä osakkaana. Pian heidän yhteiselonsa on kuitenkin kommelluksia täynnä, kun eräs pieni ystävä vuosien takaa tulee osaksi Bettyn ja Duncanin elämää.
Betty oppii elämää on kolmas teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista.

Kommentti:

Saga Egmont julkaisee Betty-sarjan v. 2020 e-kirjoina. Päivitän tiedot tänne, koska kirjojen kansikuvat vaihtuvat eikä niitä pysty enää blogien kautta lukemaan. Suosittelen vahvasti! Luin aikoinaan 5 ensimmäistä, siihen mennessä ilmestynyttä osaa putkeen!

Ei kommentteja: